dimarketing.com

Имейл маркетинг

Не сте сигурни дали имейл маркетинга е подходящ за Вашия бизнес? Нямате представа откъде да започнете с имейл стратегията си? Ние сме тук, за да Ви напътстваме във всяка стъпка от пътя. От поставяне на цели до планиране на съдържание, ние ще си сътрудничим, за да създадем персонализирана имейл стратегия, която е в съответствие с Вашите бизнес цели.

Запазете безплатна консултация

Създаване на имейл стратегия и планиране

Създаване, разработване и прилагане на ефективна имейл маркетинг стратегия, съобразена с общите маркетинг и бизнес цели.

Настройване и изпълнение на имейл маркетинг кампании

Създаване на имейл темплейти и изпълнение на различни кампании – за добре дошли, онбординг, промо или информационни кампании.

A/B тестове

Създаване и проверка на хипотези чрез А/В тестове и оптимизиране на кампании, послания, оферти.

Call To Action

Създаване и сегментиране на таргетирани имейл списъци

Успехът в имейл маркетинга се основана на качесвен списък с абонати.

Заедно ще изградим и подготвим имейл списъци, съобразени с Вашата целева демографска група. Качествените потенциални клиенти означават по-високи проценти на реализация и ние сме тук, за да гарантираме, че Вашият списък е нещото, което ще донесе допълнителни придходи на бизнеса Ви.

Call To Action
building-email-list

Създаване на имейл автоматизации за увеличаване на ефективността и оптимизиране на Вашето време за важните стратегически решения

Автоматизираните имейли водят абонатите стъпка по стъпка от тяхното пътуване – от имейла за добре дошли до покупката. Ще настроим работни процеси за автоматизация на имейл маркетинга, за да достигнете до точните хора в точното време.

Call To Action